Features

MUSTANG ON HABER.BA (JUNE 10, 2016)

MOSTARSKI MUSTANG PREDGRUPA DIVLJIM JAGODAMA U MOSTARU

Piše E. Z

Objavljeno 10.06. 2016.

Mostarski rokeri “Mustang” predgrupa su “Divljim Jagodama” na koncertu u Mostaru, u OKC “Abraševiću” u subotu 11.6. Bend osnovan 2013. godine polako ali sigurno penje se ka vrhu, te su još jednom potvrdili da su bend od iznimnog potencijala i da se na njih najozbiljnije mora računati.

Nakon niza zapaženih nastupa na renomiranim festivalima poput ‘Summer festa’, St-@rt festivala, ‘Inkubatora’ itd., nastupa kao predgrupa ‘Osvajačima’, bend svira kao predgrupa velikanima rock scene ‘Divljim Jagodama'na koncertu u Mostaru.

Njihov talent nije mogao pobjeći poznatoj beogradskoj diskografskoj kući ‘One Records’ koja s bendom ekspresno potpisuje ugovor.

Na koncertu u Mostaru predstavit će svoj album prvijenac, ‘On with the Fight’, koji je pobrao izvrsne kritike, kako medija, tako i javnosti. Izašao je u martu ove godine, preko već spomenute kuće ‘One Records’. Engleski jezik, na kojem rade pjesme, daje im izvrsnu prednost, budući da se bez problema mogu predstaviti cijelom svijetu, a neke radio postaje u Americi već su puštale njihove pjesme.

Da je bend u velikoj fazi uspona pokazuje i sve veći broj njihovih pratitelja na društvenim mrežama ‘Facebook’ i ‘Twitter’, te sve veći broj ponuda za koncerte.

Uskoro počinju raditi na drugom albumu, a u planu je i snimanje spotova za par pjesama sa prvog albuma, te brojne svirke u svim zemljama regije, a kasnije i šire.

Ovaj fantastični hard rock bend čine: Ana Šarić (vokal), Boris Boras (bas), Jure Brekalo (bubanj), Tin Franičević (gitara) i Marin Bevanda (gitara).

Koncert u OKC ‘Abraševiću’ održava se u subotu 11.6., s početkom u 21h. Karte za koncert se u pretprodaji mogu kupiti u night baru ‘Duradžik’, caffe baru ‘Coco Loco’ te na trafici na Rondou po cijeni od 10 KM, a na dan koncerta na ulazu OKC-a koštat će 12 KM.